Gratis verzending voor orders > € 200
Kies voor iDeal, Creditcard, Paypal, etc.
Besteld vóór 16:00 wordt dezelfde dag verzonden
Eigen productie, alles in voorraad

Verzenden & retourneren

Verzenden

Normaliter wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden wanneer de bestelling vóór 16.00 uur CET wordt ontvangen en betaald. Binnen Nederland naar keuze met PostNL of UPS. De rest van de wereld met UPS.

De verzendkosten staan ​​vermeld op de winkelwagenpagina:

  • Voor Nederland met PostNL: € 5,74 ex. BTW (Voor NL: indien order boven €160,- is verzending gratis!)
  • Voor Nederland met UPS: € 12,00 ex. BTW
  • Voor Europa met UPS: € 19,00 ex. BTW
  • Voor de USA en Canada  met UPS: € 39,00
  • Rest van de wereld met UPS: € 49,00

 

Retourrecht

Indien u door MyElectronics geleverde artikelen wenst te retourneren dan kunt u (per email) een Retourformulier opvragen of deze downloaden van de website. Dit Retourformulier dient u volledig in te vullen en samen met de geleverde artikelen uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de geleverde artikelen te retourneren in originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur of pakbon en liefst met vermelding van de reden van retourzending.

Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt MyElectronics u de betaalde prijs, met uitzondering van de verzend- en verzekeringskosten, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen terug.
 
Wanneer de door MyElectronics afgeleverde artikelen niet binnen de "zichttermijn" van 14 werkdagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd.
 
Van het retourrecht zijn uitgesloten:

batterijen en accu's;
(artikelen met) software;
diskettes, cd's, dvd's en andere media;
verbruiksmaterialen zoals cartridges e.d.; 
Speciaal gebouwde systemen
Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.

 
Garantie

MyElectronics garandeert de kwaliteit van de door haar geleverde artikelen gedurende 12 maanden na aflevering.
 
Garantie-aanspraken kunnen alleen binnen 14 dagen na ontdekking van het gebrek schriftelijk bij MyElectronics worden ingediend en wel met een korte omschrijving van het gebrek en onder toezending van een kopie van de factuur.
 
Deze garantie houdt in dat indien aan de gestelde voorwaarden is voldaan, MyElectronics het artikel of repareert of vervangt (ter keuze van MyElectronics) zonder dat u de kosten daarvan dient te betalen. Deze garantie omvat echter geen bijkomende kosten, zoals van in het kader van de reparatie of vervanging getroffen noodzakelijke (bouwkundige e.d.) voorzieningen.
 
Deze garantie is niet van toepassing indien:
U wijzigingen aan het artikel of apparaat heeft aangebracht en/of een eventueel garantiezegel is verbroken
Sprake is van gebreken die ontstaan zijn door foutief of onoordeelkundig gebruik, zoals het niet in acht nemen van de bijbehorende gebruiksaanwijzing;
Het gebrek is ontstaan door opzet of grove onachtzaamheid;
Sprake is van een van buiten komend onheil, zoals blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen enz.;
MyElectronics niet (tijdig) in de gelegenheid is gesteld voor onderzoek van de klacht en het eventueel herstellen van het gebrek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending voor orders > € 200
Kies voor iDeal, Creditcard, Paypal, etc.
Besteld vóór 16:00 wordt dezelfde dag verzonden
Eigen productie, alles in voorraad