According the VAT rules in Europe we will charge the local VAT per EU country when applicable. This local tariff will be applied to the order in the check-out. EU BtoB with valid VAT number and outside EU will be 0% VAT as before.
Worldwide shipping with FedEx
Kies voor iDeal, Creditcard, Paypal, etc.
All orders ship within 24 hours, except for the Christmas week!
Now also Mini-ITX rack mounts available !

Over Ons

MyElectronics als bedrijf

MyElectronics staat al meer dan 25 jaar bekend als een full service IT bedrijf met levering, installatie en onderhoud aan computersystemen. Het begon allemaal met het dealerschap van Apple Computers in de jaren negentig en ontwikkelde zich van daaruit ook door naar andere systemen. Met de opkomst van internet en het world wide web hebben we in 2001 een webshop aan ons portfolio toegevoegd.

Start van de webshop en mini-ITX

De webshop die we snel naast de normale IT-activiteiten lanceerden, was gericht op een nieuwe trend: mini-pc's. Vooral Mini-ITX. Maar ja, dat waren voornamelijk componenten en veel van onze klanten vroegen om volledig gebouwde mini-pc-oplossingen. Dus zochten we snel naar specifieke pc-behuizingen eromheen en 19 inch rack oplossingen. Om een ​​lang verhaal iets korter te maken: vandaag werken we alleen met mini-pc's, met een groot aandeel hierin voor op maat gemaakte oplossingen met 19-inch rack mounts. Veel Short-depth servers ook. En de laatste jaren steeds meer Intel NUC mini-pc's. Apple is nog steeds aanwezig in ons portfolio vanwege de Mac mini en de 19-inch rack mounts die we voor Apple produceren.

Intel NUC- en 19-inch rack mounts

Met name de vraag naar Intel NUC's heeft ons doen besluiten hiervoor 19-inch oplossingen te maken. 1U-rack montage om 1 NUC in te bouwen of 1U rack montage om 1 tot 3 NUC's ​​in te bouwen. Hetzelfde geldt ook voor 1,5U rack mounts en als u meer dan 3 NUC's in één rack mount wilt plaatsen, hebben we zelfs een 3U rack mounts die plaats biedt aan maximaal 12 NUC's.

Eigen productie en ontwerp

Omdat we alles zelf ontwerpen en produceren, zijn we erg flexibel en kunnen we op verzoek ook andere ontwerpen maken. Denk aan private label 19-inch pc's of in kleur en met gelaserd bedrijfslogo op de voorkant.

 

 

We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur op +31 (0)72-5812990

Voor vragen over de produkten of de verkrijgbaarheid van niet genoemde produkten kunt u mailen naar [email protected]

Voor vragen van technische aard kunt u mailen naar [email protected]

 

Contact

 • MyElectronics BV
 • Havinghastraat 28
 • 1817DA Alkmaar
 • Nederland
 • Telefoon:+31 (0)72-5812990

 

 • E-mail:[email protected]
 • http://www.myelectronics.nl
 • KvK nummer 34201041
 • B.T.W. nummer  NL818109439B01

 

 • Bank Iban = NL08INGB0666671079
 • Bank International BIC/Swift = INGBNL2A 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Worldwide shipping with FedEx
Kies voor iDeal, Creditcard, Paypal, etc.
All orders ship within 24 hours, except for the Christmas week!
Now also Mini-ITX rack mounts available !