GSM Alarm II SMS

GSM Alarmsystems

 

HET ALARM- EN SIGNALERING SYSTEEM VIA HET MOBIELE NETWERK

Leverbaar in twee uitvoeringen:

GSM Alarm II SMS: De ideale unit voor Boot, Auto, Schuur, Garage en al dit soort objecten

GSM Alarm II SMS + RS-232: Voor grotere installatie met meer groepen en meer programmeringsmogelijkheden

GSM Alarm II & alle onderdelen nu uit voorraad leverbaar

Het veelzijdige alarmsysteem dat u direct telefonisch waarschuwt in geval van inbraak of diefstal van uw waardevolle bezittingen. De GSM Alarm II-unit vormt de basis van de beveiliging en werkt met een SIM-kaart via het GSM-netwerk. Bij onraad stuurt de GSM Alarm II-unit een vooraf gecomponeerde SMS naar verschillende ingeprogrammeerde nummers.

De GSM Alarm II-unit is gemakkelijk in te bouwen in auto, boot, huis, schuur, caravan en camper, kortom elke ruimte waar een 12 volt aansluiting via accu of lichtnetadapter mogelijk is.

De GSM Alarm II-unit is leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen, met een hele serie sensoren en alarmmelders. Daarnaast is de losse GSM Alarm II-unit ook aan te sluiten op de meeste gangbare (auto-)alarmsystemen. Naast geluid- en lichtsignalen wordt u dus ook bij onraad op uw mobiele telefoon gealarmeerd. Kortom: een prettig idee zo'n GSM Alarm II-unit !

GSM Alarm II SMS GSM Alarm II SMS + RS-232

Grootste verschillen tussen de twee modellen:

Het GSM Alarm II SMS + RS232 kan alles wat het GSM Alarm II SMS kan, plus:

- 4 inputs i.p.v. 2 inputs (om 4 verschillende alarmgroepen (meldingen) aan te sluiten)

zegt dus niks over aantal sensors, alleen dat je de sensors op kan splitsen in meer groepen met iedere groep zijn eigen SMS-bericht. Bijv. Inbraak deur, Inbraak bewegingsalarm, Waterlekkage, Brandalarm

- 4 relais outputs i.p.v. 1 directe output + sirene

Het GSM Alarm II SMS heeft een aparte aansluiting voor Sirene/Flitslicht + een geschakelde aansluiting om een apparaat aan te sturen (op afstand met behulp van SMS-bericht of gekoppeld aan een alarmconditie).

Het GSM Alarm II SMS + RS232 gebruikt 1 van de 4 ouputs om Sirene/Flitslicht aan te sluiten en de andere 3 zijn geschikt om met behulp van relais apparaten te schakelen (op afstand met behulp van SMS-bericht of gekoppeld aan een alarmconditie).

- Programmeren van het GSM Alarm II SMS + RS232 kan behalve met SMS óók met de computer (COM-port)

- Het GSM Alarm II SMS kan alleen met SMS-berichten aan- en uit gezet worden, het GSM Alarm II SMS + RS232 kan óók met behulp van een fysieke schakelaar aan- en uitgezet worden (bijv. een sleutelschakelaar of afstandbediening)

- Het GSM Alarm II SMS + RS232 met de optie Backup batterij heeft standaard de mogelijkheid een alarmmelding te sturen bij stroomuitval (het GSM Alarm II SMS kan alleen melding van stroomuitval geven met behulp van de AC Power Failure Sensor art.nr. 6255)

 

!